Национален пролетен турнир по информационни технологии

За пета поредна година Факултета по Математика и Информатика при Великотърновският университет организира състезание по информационни технологии, с което дава шанс на ученици от цялата страна да демонстрират на какво са способни, а също да получат адекватна оценка на своите знания. Турнирът ще се проведе на 25 април 2015 година. В него могат да участват ученици от 8 до 12/13 клас като разработките могат да бъдат в една от двете категории: „Интернет приложения“ или „Приложни програми„.

Информационни ТехнологииУчастниците ще трябва да се регистрират в сайта на състезанието където да представят вече завършени проекти които ще трябва да защитят по време на провеждането на турнира.

Единственото важно условие за участие е регистрирания проект да не е награждаван на други национални състезания. Учениците могат да участват както индивидуално така и като екип, но не повече от двама души.

Критериите на които ще се наблегне при оценяването на проектите са вече публикувани на страницата на турнира. Всеки участник ще има възможност по време на представянето да зададе въпроси към оценяващата комисия, която може да даде и съвети, ако има нужда от такива. След турнира участниците ще могат да видят в профила си как точно са били оценени.

Журито е съставено от експерти в компютърните и информационни технологии – професионалисти с многогодишен опит в областта, както и висококвалифицирани преподаватели от Факултета по Математика и Информатика на Великотърновският университет.

Може да регистрирате вашия проект тук: http://it-vt.eu/projects/new

Проекти се регистрират до 12:00 на 24 април 2015 г.

The short URL of the present article is: http://fmi.vtukm.com/priem2015/xweXFy

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *