Открит урок на тема „Как да си направим уеб страница?“

HTML, CSS, JavaScript

Заповядайте на открития урок на 23.06.2015 г. (вторник) от 15:30 ч. в аудитория „Джон Атанасов“, „Факултет „Математика и Информатика„, учебен корпус 3 при Великотърновски Университет, за да разгледаме заедно какво може да се направи с HTML, CSS и малко JavaScript.

Днес изпращаме писма без дори да ставаме от мястото си, пазаруваме без дори да направим няколко крачки, посещаваме невероятни места без дори да излизаме от вкъщи, плащаме сметки без да чакаме на опашки, всичко това онлайн. Нека бъдем запознати с това, което може да ни предложи мрежата!

Събитието включва кратък увод за самите технологии, практическа част, както и съвети и добри практики, които ще бъдат показани от наши студенти с дългогодишен опит. Откритият урок е подходящ, както за хора, които искат да се запознаят с тези технологии, така и за такива, които имат вече опит.
Няма входна такса и билети, събитието е напълно безплатно. Подходящо е за хора от всички възрасти.

Нека видим, че изготвянето на уеб страница е толкова сложно, колкото приготвянето на салата, с точните продукти и рецепта стават чудеса. Елате и се убедете в това!

The short URL of the present article is: http://fmi.vtukm.com/priem2015/xN0UpF

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *